Waarom is rauwe cacao gezond

Waarom is Rauwe Cacao gezond?

Cacao ook wel chocolade genoemd heeft meerdere aspecten waardoor het zeker bijdraagt aan een goede gezondheid. Ook uit meerdere wetenschappelijke studies blijft het naar voren komen. Cacao is in vele wijzen en manieren daarom goed voor het menselijke lichaam.

Rauwe Cacao helpt tegen hart problemen en kanker:

Door de stoffen Epicatechine en Catechine is chocolade in rauwe vorm erg gezond. Met name de Catechine komt enorm veel voor in rauwe cacao. Deze geweldige stof zorgt ervoor dat de hart functie wordt verbeterd, waardoor hartproblemen en zelfs het ontstaan van kanker wordt tegen gegaan. Ook het stofje catechinene is erg gezond en komt in cacao zelfs 3x zoveel voor dan in bijvoorbeeld thee.

Gewicht verliezen door Cacaopoeder:

Als je af wilt vallen, dan kan je rauwe cacao consumeren en zelfs normale chocolade, mits het in de juiste proporties wordt gegeten. Dit komt omdat de vetten en olies in Cacao geen invloed hebben op het cholesterol. Daarom is Cacao gewoon tijdens het afvallen te eten.

Cacao verlaagd uw bloeddruk en cholesterol:

Cacaopoeder dat u via hier kunt bestellen werkt zelfs cholesterol verlagend, omdat het vet percentage niet wordt op genomen in het lichaam heeft deze combinatie het positieve effect om de bloeddruk te verlagen. Kortom het in kleine hoeveelheden consumeren van rauwe cacao verbeterd uw gezondheid op korte en lange termijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *